Op zoek naar felicia bruidsmode?

felicia bruidsmode

Veiligheidscontrole nodig.
wasmachine
Felicia Bruidsmode in Breda ThePerfectWedding.nl.
Veemarktstraat 44 4811ZG Breda Schrijf een ervaring. Felicia bruidsmode vertegenwoordigt een toonaangevende collectie bruidsmode! ZONDAG 26 MEI BRIDES DAY! Kijk op website voor meer informatie! Wij van Felicia bruidsmode uit Breda verkopen mooie bruidsjaponnen van verschillende merken en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een vlotte korte bruidsjurk of naar een elegante bruidsjurk bij ons ben je altijd aan het goede adres. Een kleine greep van de merken die wij in onze winkel voeren zijn onder andere Sincerity Sweetheart Justin Alexander Vera Bride Eddy K Morilee Eternity.
spacescooter
Bruidsmodezaak Felicia in Breda failliet Bredavandaag.
Dit mag de voor velen mooiste dag niet verpesten Welke oplossing de curator voor ogen heeft is nog niet bekend. De handelsnaam Reko Lenaart bestond uit Felicia Bruidsmode in Breda en Silvana Bruidsmode in Den Haag. In Den Haag zat Silvana in een straat waar de concurrentie moordend was stelt de curator. In de straat zaten meer dan tien bruidsmodezaken. Binnen enkele jaren halveerde de omzet bij het bedrijf. Op den duur is dat simpelweg niet meer vol te houden. De vestiging in Breda liep goed Butterman hoopt dan ook een doorstart te maken met de Bredase zaak. Maar dat is allemaal nog onduidelijk er zijn net intake-gesprekken geweest De vestigingen telden in totaal zes medewerkers.
zoekmachine optimalisatie
Felicia Bruidsmode in De Telefoongids.
Lees hier alle 3 beoordelingen. Schrijf zelf een beoordeling. Bloemetje bezorgen Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Geef uw mening over. Dit bedrijf adverteert alsof ze in Tilburg zijn gevestigd. Maar ze zitten in Breda en hebben een behoorlijk beperkte collectie en zeker wat zij pretenderen op de site. Daarnaast is er een slechte service en worden afspraken niet nagekomen. Mijn advies niet doen.
Felicia Bruidsmode Bruidsmode in BREDA.
Faillissement Felicia Bruidsmode B.V. te Breda F.02/16/237 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Felicia Bruidsmode B.V. Op 12-05-2016 is Felicia Bruidsmode B.V. Your Dress By Felicia te Breda Noord-Brabant door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.02/16/237. De hoofdactiviteit van Felicia Bruidsmode B.V. is detailhandel niet in autos. Er zijn 4 verslagen beschikbaar. Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Felicia Bruidsmode Breda kooptrouwjurken.nl.
Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens. Op deze website vindt u een uitgebreide uitleg over verschillende expertises en daarin gespecialiseerde trouwjurk zaken zoals.
Faillissementsveiling Felicia Bruidsmode BV DAAN Auctions.
Inschrijven / Wachtwoord vergeten? Faillissementsveiling Felicia Bruidsmode BV. Sluitingstijd vanaf CET 4-8-2016 203000. Veiling van het faillissement van Felicia Bruidsmode BV te Breda in opdracht van belanghebbende. De veiling bestaat onder meer uit een partij bruidsjurken partij galajurken partij kinderbruidsmode partij trouwkostuums partij trouwschoenen industriƫle naaimachines en overlockmachines JUKI BERNINA paspoppen passpiegels bruidsmode-accessoires en meer.
Faillissement Felicia Bruidsmode B.V. te Breda RTL Nieuws.
12 mei 2016 0906. Faillissement Felicia Bruidsmode B.V. Konijnenberg 37 4825BC Breda. Op 10 mei 2016 is het faillissement uitgesproken van Felicia Bruidsmode B.V. Het insolventienummer is F.02/16/237. is gevestigd in Breda. is actief in de branche Groot en detailhandel reparatie van autos. Faillissement Felicia Bruidsmode B.V. Groot en detailhandel reparatie van autos. Voor uitgebreide informatie over dit faillissement ga naar FaillissementsDossier.nl. Laatste faillissementen in de buurt Krogten in Breda. 21 september 2016 1302. Faillissement C2L Nederland B.V.
Felicia Bruidsmode BV hodn Your Dress By Felicia Faillissement.
Felicia Bruidsmode BV hodn Your Dress By Felicia. Laatste nieuws over dit bedrijf uit Breda dat failliet is verklaard. Felicia Bruidsmode BV hodn Your Dress By Felicia.

Contacteer ons

++ trouwjurk sincerity ++
++ exclusieve bruidsjurken ++
++ sincerity bruidsjurken ++
++ breda bruidsmode ++
++ felicia bruidsmode ++
++ Breda Trouwjurk ++
++ bruidsjurken maatje meer ++
++ betaalbare bruidsjurk ++
++ trouwjurk tilburg ++
++ gekleurde bruidsmode ++
++ www bruidsmode ++